Microbotox/skinbooster

Microbotox/skinbooster

Microbotox är en hudföryngrande behandling som både stimulerar återbildning av kollagen i huden och hjälper till att slussa ner aktiva ingredienser som är en blandning av Botox, hyaluronsyra och vitaminer. De 24 karats guldnålarna har mikrokanaler som låter produkten föras rätt ner i huden på ett kontrollerat vis. Med Microbotox kan vi effektivt behandla åldrande hud, ärr, porer, sträckmärken, fina linjer och rynkor samtidigt som huden blir återfuktad, fylls ut och föryngras.
Hjälper även när man har mycket acneproblem då botox reglerar talgproduktionen. Baserat på blandningen kan det även hjälpa mot hyperpigmentering och rosascea.

Resultat: en mer ungdomlig hy och ett mer uppfräschat utseende utan den klassiska stelheten som en vanlig botoxbehandling gör. Storleken på porer minskar samt fina linje slätas ut, hudlystern blir bättre!

Skinbooster/ Mesoterapi är en behandling som tillför huden multivitaliserande näringsprodukter i form av en cocktail av vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter och mineraler och allt din hy behöver för att hålla sig spänstig och frisk.

Huden vitaliseras och blir friskare samt får en naturlig fuktighet, lyft och spänst. Man kan även behandla övriga delar av kroppen och även celluliter.

Mesoterapin ger särskilt goda resultat hos personer med len, flagnande, uttorkad och mogen hud som förlorat sin fasthet. Med denna metod kan man förbättra hudens tillstånd på ett icke-kirurgiskt sätt.

Speciella cocktails med höga halter av biologiskt aktiva ingredienser har formulerats för att föryngra, normalisera, revitalisera, befukta, tonisera, lysa upp missfärgningar och minska djupa veck.

VI REKOMMENDERAR
Tre behandlingar för att få full effekt: en behandling varannan vecka.
Underhållsbehandling för att bibehålla effekten en gång var tredje månad.