Om oss

Vi erbjuder ett brett utbud av estetiska behandlingar som enbart ges av legitimerad vårdpersonal med certifierad utbildning. Vi vill att du ska känna dig säker och trygg, Beatox kliniken har ansvarsförsäkring hos if Säker Klinik.

Beautox kliniken erbjuda personlig service, erfarenhet, ärlighet och passion. Som kund kan du känna dig förvissad om att du får bästa tänkbara hjälp, ett personligt omhändertagande och noggrann uppföljning.

Vårt mål är att varenda kund ska känna sig vacker, fräsch och säker.

Vi står för en sund syn på skönhetsbranschen och alltid gör vårt bästa för att kunden ska känna sig nöjd. Din behandling planeras väl efter dina önskemål. Vi är ständigt uppdaterade på ny teknik och väljer endast de behandlingsmetoder som är väldokumenterade för att kunna erbjuda dig de behandlingar som ger bäst resultat.

Vi återskapar din naturliga volym och förstärker form med diskreta resultat. Du får tillbaka ditt unga ansikte. Resultatet efter en injektionsbehandling ses med en gång och har effekt under lång tid!

Vi använder alltid godkänd material med väldigt hög kvalité.

Alla behandlingar inleds alltid med en kostnadsfri konsultation så vi tillsammans kan komma fram till hur vi bäst kan hjälpa dig utifrån just dina unika förutsättningar.

Vi finns i både centrala Jönköping och vissa perioder i Norrköping.

Andrea Isa

bild and
Leg. Ssk-Dsk

 

Jag heter Andrea Isa och driver Beautox kliniken. Jag är legitimerad sjuksköterska sedan 2007 med vidareutbildning som distriktssköterska samt är certifierad inom estetisk injektionsbehandlingar bla. hos My Beauty Academy, Noscomed aesthetic institute, skönhetsinstitutet och IBSA. Dessa är certifierade av Estetiska Injektionsrådet och ger endast utbildning till legitimerade läkare, sjuksköterskor och tandläkare.

beautox
WhatsApp Image 2019-02-13 at 21.57.05

Prenumerera på att ta emot vår klinik nyheter och specialerbjudanden